Dorin Taşcău rămâne în ALDE, alături de Dian Popescu

Dorin Taşcău rămâne prim-vicepreşedinte ALDE şi alături de Dian Popescu. Taşcău spune că a renunţat la demisie întrucât Dian Popescu a recunoscut public că a făcut anumite greşeli politice faţă de el, pe vremea când amândoi erau în PNL. Şi Călin Simionescu a revenit în filiala condusă de Dian Popescu, după ce a demisionat împreună cu Radu Angheloiu. Simionescu fusese acceptat în PNL, însă a preferat să se reîntoarcă în ALDE. Tot în cadrul conferinţei de presă de ieri, Dian Popescu a anunţat că Ion Ruşeţ a făcut adeziune la ALDE şi că acesta va ocupa funcţia de secretar coordonator.

Dorin Taşcău, directorul Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” spune că a revenit asupra deciziei de a demisiona din ALDE, în urma discuţiilor purtate cu Dian Popescu. Acesta speră să facă o echipă bună alături de noul copreşedinte. „Domnul senator Dian Popescu a avut puterea să recunoască o serie de erori pe care le-a făcut, faţă de mine, la vremea respectivă. A fost o discuţie între noi care a lămurit lucrurile. Nu neapărat că a fost satisfăcut orgoliul, dar în mod normal, ca să putem merge înainte trebuia să lămurim nişte lucruri anterioare. M-a surprins în mod pozitiv faptul că m-a sunat şi a dorit să poarte această discuţie cu mine. Al doilea motiv pentru care am făcut acest gest este că am contribuit la formarea ALDE, la formarea PLR. Am investit foarte mult din punct de vedere uman. Sper că nu am greşit şi cred că putem construi o echipă adevărată”, a declarat Dorin Taşcău.

Dian Popescu spune că Taşcău se va afla pe lista de consilieri judeţeni, însă nu va fi primul. „Mă bucur că am reuşit să stau de vorbă cu domnul profesor Taşcău, care din punctul meu de vedere a adus plusvaloare şi în Partidul Naţional Liberal şi va aduce plusvaloare şi în ALDE. Pe vremuri, am pus mai presus de capacitatea şi integritatea domnului Taşcău, pe altcineva, iar acum eu am fost cel care m-am dus la domnul Taşcău şi l-am rugat să vină alături de ALDE, pentru că avem nevoie de oameni de asemenea valoare şi la nivel de municipiu şi la nivel de judeţ. Nu cred că va deschide lista, dar domnul Taşcău se va afla pe lista de consilieri judeţeni pentru că avem nevoie de oameni cunoscuţi în anumite medii, oameni de valoare”, a declarat Dian Popescu.

Vizualizări: 1,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: