Pescar, mort electrocutat

Sfârşit tragic pentru un bărbat în vârstă de 44 de ani din Târgu Jiu. Bărbatul a murit electrocutat în timp ce se afla la pescuit în zona CET Romaneşti, pe un pod de cale ferată. Trupul neînsufleţit al  bărbatului, aproape carbonizat, a fost transportat la morgă.

Sorin Cotocu folosea o undiţă din fibră de carbon de circa 6 metri. Într-un moment de neatenţie a atins firele de înaltă tensiune şi s-a electrocutat. Martorii povestesc îngroziţi despre producerea tragicului eveniment. „Eram jos, un prieten care pescuia pe pod a strigat la mine şi mi-a spus că s-a întâmplat ceva. Auzisem o bubuitură, m-am urcat pe pod şi l-am văzut. Luase foc, era carbonizat. Am sunat la 112, nu au avut ce să îi mai facă”, a spus Sorin Dumitrache.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a concluzionat că bărbatul a folosit imprudent undiţa şi a atins linia de înaltă tensiune. „Din primele cercetări s-a stabilit că victima  se afla la pescuit. La un moment dat fiind neatent a atins cu undiţa din carbon firele de înaltă tensiune şi s-a electrocutat. Urmează ca în acest caz să fie efectuată necropsia şi stabilită cauza exactă a decesului”, a precizat Daniel Tică, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Gorj. Bărbatul era căsătorit, avea un copil şi îşi deschisese propria afacere.

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: