A prădat-o şi a închis-o în casă

În seara zilei de 06.01.2011, orele 18:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Padeş au fost sesizaţi de către Nicoleta L.M., de 33 ani, din localitate, despre faptul că în noaptea de 5 spre 6 ianuarie a.c., între orele 00:30-02:00, în timp ce se afla la conacul proprietate personală situat în punctul numit „Bolovanul” de pe Muntele Dobrota, a fost lovită de către Cosmin C., de 22 ani, din aceeaşi localitate, care, ulterior, profitând de neatenţia sa, i-a sustras un telefon în valoare de 250 lei. De asemenea, partea vătămată a reclamat că tânărul, înainte de a părăsi conacul, i-a legat uşa acces cu o sfoară, lăsând-o închisă în interior.

Suspectul a fost depistat la scurt timp de la sesizare, iar în urma primelor cercetări efectuate, poliţiştii au emis pe numele său ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi furt calificat şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj.

În data de 07.01.2011, poliţiştii îl vor prezenta pe suspect cu propunerea de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: