A revenit pe locul 1 după victoria cu ACS Viitorul Târgu Jiu

Oțelul a revenit pe locul 1 în Liga 2, în urma jocului cu ACS Viitorul Târgu Jiu. Partida, disputată în runda a 8-a, duminică, s-a terminat cu victorie pentru gălățeni, scor 2-1, după ce au întors rezultatul de la 0-1.

Toate cele trei goluri ale acestui meci s-au marcat în repriza secundă iar gălățeni au marcat golul victoriei chiar în minutele de prelungire. După 0-0 la pauză, ACS Viitorul Târgu Jiu a deschis scorul în minutul 64, prin reușite lui Gabriel Dodoi. Egalarea a venit în minutul 77 pentru echipa lui Dorinel Munteanu, când a punctat George Cîrjan, iar victoria a fost obținută în minutele adiționale, în 90+3, când George Cîrjan a făcut dubla.

Antrenorul gazdelor, antrenorul gazdelor, Dorinel Munteanu, s-a lăsat cuprins de entuziasm și a jubilat pe marginea terenului după reușita echipei sale de 2-1.

În urma acestei victorii Oțelul a revenit pe locul 1 în Liga 2, cu 18 puncte acumulate în urma a cinci victorii și trei rezultate de egalitate. Gălățenii devansează următoarea clasată, pe Poli Iași, cu numai un punct iar față de locul 3, FK Miercurea Ciuc, are un avans de două puncte.

Vizualizări: 776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: