Nicușor Bancu, anunțat ca transferul anului în România

Naționala României de fotbal a retrogradat în Divizia C din Liga Națiunilor, deși în ultimul meci din grupă a învins reprezentativa Bosniei și Herțegovinei, scor 4-1. Omul meciului a fost Nicușor Bancu, fundașul Universității Craiova, care a reușit trei pase de gol cu Bosnia și Herțegovina.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anunțat în emisiunea ProSport Special că singurul jucător român din Superliga care poate prinde un transfer în străinătate este Nicușor Bancu. „Alibec nu mi-a plăcut cu Bosnia, dar meciul din Finlanda l-a a fost bunicel. Nu mai poate prinde un transfer la o echipă mai importantă decât Farul. Singurul care poate prinde un transfer la o echipă bună este doar Bancu. Bancu din calitate de fundaș. A dat trei pase de gol. A dat pase de gol din poziția de fundaș. A greșit la meciul cu Finlanda, dar tot el a dat pasa de gol. E un jucător inteligent care știe bine jocul. La această oră el este singurul produs de export. Poate să fie vândut și cu două milioane, poate să fie vândut și cu 5 milioane. Dar e jucător care poate juca la echipe importante”, a declarat Dumitru Dragomir.

Bancu a ajuns la 30 de ani, însă n-are decât două echipe în CV-ul său de fotbalist profesionist: Oltul Slatina și Universitatea Craiova. Pentru naționala României a jucat de 26 de ori și a marcat două goluri.

Vizualizări: 3,966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: