CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci din Cupa României

CSM Târgu Jiu a pierdut jocul cu CSU Sibiu, primul din cadrul Grupei E din Cupa României. Echipa din Sibiu s-a impus cu scorul de 72-58 în primul meci iar duminică, 2 octombrie, de la ora 19.00, CSM Târgu Jiu va disputa al doilea meci din grupă, cu SCM OHMA Timișoara.

În prima fază a Cupei României, CSM Târgu Jiu s-a deplasat la Mediaș, acolo unde s-au disputat meciurile din grupa în care a fost repartizată gruparea gorjeană. Meciul cu CSU Sibiu, în calitate de echipă gazdă, a fost unul foarte echilibrat în cea mai mare parte a sa. Cele două echipe au trecut rând pe rând la conducere pe tabela de marcaj. Sibiul a gestionat însă mai bine ultimele minute de joc și a reușit victoria cu scorul de 72-58, a informat csmtargujiu.ro.

Antrenorul Claudiu Alionescu a pus rezultatul pe seama problemelor din atac, acolo unde se pare că CSM Târgu Jiu are câteva probleme de rezolvat. ”Este frustrant să pierzi 14 puncte în situația în care tot meciul a fost sub echilibru. Este evident faptul că avem mari probleme în atac. Este al doilea meci consecutiv când marcăm în jur de 60 de puncte. Iar asta se datorează în primul rând faptului că am reușit „performanța” să terminăm meciul cu doar 6 assisturi”, a declarat după meci Claudiu Alionescu.

Dylan Frye a fost cel mai bun marcator al CSM Târgu Jiu, cu 15 puncte, fiind urmat de căpitanul Porter Troupe, cu 11 puncte. Dintre jucătorii români, Andrei Bărăgan a fost cel mai prolific, cu 6 puncte reușite.

Vizualizări: 389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: