A şasea campanie RoRec în Gorj

Campania “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, initiata de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, se intoarce in judetul Gorj, la a sasea intalnire cu locuitorii.

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, in parteneriat cu Primaria Municipiului Targu Jiu si cu partenerii Candy, Philips si Carpatcement organizeaza, in acest weekend, o sasea actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), de anul acesta, din judet.

Sambata, 26 noiembrie 2011, intre orele 10.00 si 16.00, vor fi deschise punctele de colectare din Municipiul Targu Jiu. Acestea vor fi amplasate in urmatoarele locatii:

Lac Debarcader

  • Casa de Cultura
  • Parc Lido (Strada 9 mai)
  • Scoala Romanesti
  • Liceul Agricol Barsesti
  • Scoala Generala Dragoieni
  • Deseurile voluminoase de echipamente electronice si electrocasnice beneficiaza de preluarea gratuita de la domiciliu, de catre organizatori. Pentru programarea unui transport gratuit de la domiciliu, cetatenii au la dispozitie numarul de telefon 0732.627.179. Acestea sunt disponibile pana sambata, 26 noiembrie, intre orele 08.00-15.00.

    Toti cetatenii care vor depune aparate vechi sau uzate, in cadrul acestei actiuni, vor putea participa la o tombola cu premii oferite de partenerii Candy şi Philips, care constau in 2 frigidere, 8 DVD playere, 5 roboti de bucatarie si 10 aspiratoare. Tragerea la sorti a castigatorilor si festivitatea de premiere a voluntarilor vor avea loc sambata, 26 noiembrie, la ora 18.30, la Sala de sedinte a Primariei Targu Jiu.

    Mai multe detalii despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro.

    Vizualizări: 139

    Trimite pe WhatsApp

    Alte articole din :

    Citește și: