A scăpat ca prin minune cu viaţă după ce a căzut din lift

Un tânăr în vârstă de 14 ani a scăpat cu viaţă ca prin minune după ce a căzut din lift. Băiatul a ajuns de urgenţă la spital, însă medicii au rămas uimiţi când au văzut că tânărul s-a ales doar cu câteva traumatisme uşoare, în condiţiile în care a căzut în gol de la etajul patru. Vecinilor nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat, mai ales că nu au fost niciodată probleme cu liftul de pe scară.

Tânărul de 14 ani a avut noroc cu carul şi a scăpat doar cu câteva răni uşoare după ce a căzut din lift. El a intrat cu un prieten în ascensor, dorind să ajungă la un etaj superior, însă din nefericire între etajul patru şi cinci liftul s-a blocat. Se pare că băieţii au intrat în panică şi nu au mai avut răbdare să sosească firma care se ocupa de reparaţia liftului, aşa că au deschis uşile şi au sărit. Tânărul de numai 14 ani a căzut în gol pe casa liftului până la parter. Prietenul lui, speriat, a anunţat administratorul blocului, care după ce l-a scos pe tânăr a anunţat imediat ambulanţa, care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tg-Jiu. Medicii au rămas uimiţi când au văzut că tânărul a scăpat doar cu câteva traumatisme uşoare „Am primit un tânăr care a căzut de la etajul patru pe casa liftului. Din fericire, el a suferit doar câteva zgârieturi şi traumatisme uşoare la membrele inferioare. Este conştient, starea lui de sănătate fiind stabilă. Îi vom face câteva radiografii şi cel mai probabil va rămâne câteva zile internat în secţia de ortopedie”, a precizat Liliana Crăciun, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe. 

Locatarii blocului în care s-a întâmplat tragedia nu-şi explică cum s-a petrecut totul, pentru că liftul nu avea probleme, iar dacă se bloca venea imediat o firmă specializată care-l punea în funcţiune. „Eu locuiesc aici de mai bine de 30 de ani, dar nu s-a întâmplat niciodată una ca asta. Se mai bloca, ce-i drept, însă veneau şi îl repuneau în funcţiune, iar când se defecta era închis pentru reparaţii”, susţine un vecin al băiatului. Cu toate că pe uşile liftului era o atenţionare care interzice deblocare uşilor pentru că există pericolul căderii în gol, băiatul a ignorat total acest lucru.

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: