A semnat cu Universitatea Craiova şi a fost prezentat oficial

Universitatea Craiova l-a adus în club pe nepotul celui mai celebru şi mai valoros fotbalist din istoria Ştiinţei. Nepotul marelui Ilie Balaci şi fiul lui Eugen Trică şi al Lorenei Balaci, Atanas Trică, a semnat un contract cu gruparea din Bănie şi a fost prezentat oficial luni.

Atanas Trică a avut parte chiar de de un clip de prezentare, la primul antrenament în Bănie, el pregătindu-se deocamdată cu echipa a doua a clubului, sub comanda antrenorului Mugur Guşatu. Juniorul Trică are 16 ani şi este foarte înalt, are 1.91 metri, şi nu este mijlocaş, precum bunicul şi tatăl său, el evoluând ca vârf de atac. Până acum, Atanas Trică a fost legitimat la Daco-Getica Bucureşti, club la care mama sa, Lorena, este manager. „Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci și-a îndeplinit visul: acela de a juca în alb-albastrul Științei. Atacantul în vârstă de doar 16 ani, cu o înălțime de 1,91 m., s-a reunit astăzi alături de echipa a doua. Mult succes, Atanas!”, a fost mesajul clubului din Bănie la prezentarea lui Atanas Trică.

Din căsătoria cu Eugen Trică, Lorena Balaci are doi fii, pe Atanas şi pe Hristu Trică (21 ani), acesta alegând o carieră în cinematografie, el interpretând un rol în serialul „Profu’”, difuzat de ProTV. Tatăl lui Hristu şi Atanas, Eugen Trică, a fost până anul trecut antrenorul lui FCU Craiova, rivala locală a Universităţii Craiova. Cealaltă fiică a lui Ilie Balaci, Liana, este căsătorită cu fostul tenismen Adrian Ungur, cei doi având o fetiţă, Eveline.

Galerie foto


Vizualizări: 1,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: