A semnat cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova continuă transferurile pentru a se întări în cupele europene dar şi pentru noul sezon. Ultimul sosit şi prezentat miercuri la echipa din Bănie este olteanul Valerică Găman care a fost  adus de la Astra Giurgiu.

Universitatea Craiova l-a transferat pe Valerică Găman, jucătorul oltean de 32 de ani, de la Astra Giurgiu, informează ProSport. Fundaşul se afla la finalul de contract cu gruparea care a retrogradat în eşalonul secund şi vine din postura de jucător liber la câştigătoarea Cupei României.

Valerică Găman este originar din Băileşti, Dolj, şi a jucat pentru FC U Craiova, între 2006 şi 2010. În Liga 1 a mai evoluat la Dinamo, FCSB şi Astra, cu formaţia giurgiuveană câştigând titlul, în 2016, sub comanda lui Marius Şumudică.  Găman a jucat peste hotare la Karabukspor şi Al Shabab. Are doi fraţi: George Cătălin Găman, care este arbitru în Liga 1, și Irinel Găman a jucat şi el în prima ligă, în urmă cu 15 ani.

Ultimul meci jucat de Valerică Găman pentru Astra Giurgiu a fost chiar împotriva Universităţii Craiova, în finala Cupei României. A reuşit să şi marcheze, din penalty, pentru 1-1, gol care a dus finala Cupei României în prelungiri. 

Vizualizări: 709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: