ACS Viitorul renunţă la cantonamentele la Oradea

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a reunit pentru a relua antrenamentele pentru noul sezon. Clubul nu a anunţat încă lotul sau programul de pregătire dar, conform liga2.ro, echipa patronată de Nicolae Sarcină nu va mai merge la pregătire la Oradea aşa cum făcea an de an.

Chiar dacă nu a anunţat nimic oficial pe numeroasele pagini de facebook ale clubului, ACS Viitorul Târgu Jiu s-a reunit săptămâna trecută şi a început deja antrenamentele sub comanda lui Cristian Lupuţ. Echipa ar putea să renunţe anul acesta la cantonamentul obişnuit care avea loc în fiecare an la Sânmartin, pe baza celor de la Luceafărul Oradea şi ar putea merge în cantonament în Bulgaria. Pe surse, liga2.ro a aflat că echipa lui Cristian Lupuţ ar putea efectua cantonamentul de vară în Bulgaria, în perioada 4-16 iulie. La revenirea din cantonament, pe 21 iulie, echipa lui Lupuț are programat şi un amical cu Ripensia Timișoara, după cum a anunțat clubul bănățean. Echipa care joacă la Târgu Jiu nu a mai comunicat nimic oficial de la ultimul joc oficial al sezonului trecut, cel din Cupa României.

În ceea ce priveşte lotul nu se cunosc noutăţile dar se ştie sigur că mai mulţi jucători au părăsit echipa în pauza de vară. Daniel Paraschiv a plecat la CFR Cluj, Andrei Dragu la FC Botoșani, Marius Cioiu la Academica Clinceni, Andrei Sin  la Academica Clinceni, Denis Rusu la Universitatea Craiova, Mihai Lixandru la FCSB și Darius Buia  la Petrolul Ploiești.

Referitor la Buia, liga2.ro a infirmat că „acesta a fost chemat la antrenamente până în ultima zi a contractului, respectiv 30 iunie, la cererea patronului Nicolae Sarcină, din răzbunare că l-a pierdut pe mijlocaș în detrimentul Petrolului”. Lotul celor de la Petrolul s-a reunit şi acesta dar jucătorul care a evoluat la ACS Viitorul a fost anunţat că este învoit până la finalul acestei luni.

Vizualizări: 390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: