Gorjeanul Dragoș Militaru a sunat reunirea

Nou promovata în Liga 2 Unirea Dej a dat start pregătirii sezonului de Liga 2. Antrenorul gorjean Dragoș Militaru a avut doar 21 de jucători la dispoziție, iar de la primul antrenament la care însă nu au lipsit suporterii pe care i-a făcut fericiţi cu promovarea echipei.

Unirea Dej este printre primele echipe din Liga 2 care și-au reluat antrenamentele în această săptămână. Nou-promovata antrenată de fostul antrenor de la Pandurii, Dragoș Militaru, a avut, luni, 21 iunie, doar 21 de jucători la prima ședință de pregătire desfășurată pe stadionul Municipal din Dej. La reunire au participat și câțiva suporteri ai echipei, care i-au încurajat pe jucătorii lui Dragoș Militaru, în acțiunea lor afișând un banner cu mesajul: ”Luptăm împreună!”.

Fostul jucător dar şi antrenor, pentru o scurtă perioadă, la Pandurii Târgu Jiu, Dragoş Militaru, s-a bucurat de succes la formaţia clujeană, unde a reuşit o promovare neaşteptată. Echipa clujeană nu are, momentan, nicio noutate în lot, ci doar jucători pe care i-a avut la dispoziție și în sezonul trecut de Liga 3, mai puțin trei tineri, întorși la cluburile de unde fuseseră împrumutați. Stafful tehnic al Unirii Dej este format din Dragoș Militaru (antrenor principal), Eusebiu Șuvagău (antrenor secund), Moussaddak Moundir (antrenor secund) și Dorin Silaghi (antrenor portari).

Echipa nou-promovată în Liga 2 va efectua cantonamentul de vară pe plan local, în perioada 8-16 iulie şi va disputa și șapte jocuri amicale, însă programul și toți adversarii încă nu sunt stabilite.

Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: