Legendarul trupei Phoenix a expus la Târgu Jiu

Muzeul Naţional „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu a găzduit astăzi vernisajul expoziţiei de pictură „Fie să renască”, semnată de legendarul trupei Phoenix, Nicu Covaci şi de unul dintre colaboratorii acestei trupe, Valeriu Sepi.

 

 

Cei doi artişti au ajuns astăzi în oraşul lui Brâncuşi, cu ocazia unui moment special: împlinirea a 66 de ani de la trecerea în nefiinţă a marelui sculptor.

„Am învăţat de la nemţi un lucru: O bucurie împărtăşită este o bucurie dublă. Trebuie să ne adunăm, să ţinem unii la alţii şi să ne sprijinim. Datoria noastră, ca Phoenix, este să transmitem o energie pozitivă. Să încercăm să încurajăm oamenii. Piesele mele au transmis mereu un mesaj, mai subtil pe vremuri, dar astăzi mesajul este mai agresiv. Consider că toate compoziţiile mele vin dintr-o stare pe care o am. În 60 de ani am compus peste 100 de cântece înregistrate la Uniunea Compozitorilor. Este o onoare pentru mine şi pentru Sepi să fim în casa lui Brâncuşi, care este ca un Dumnezeu şi să expunem şi noi în această casă”, a transmis Nicu Covaci.

Atât Nicu Covaci cât şi Valeriu Sepi au împărţit autografe şi au făcut poze cu participanţii la expoziţie.

Galerie foto







Vizualizări: 1,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: