Premieră la Survivor România: doi concurenți s-au bătut și au fost sancționați

Ada și Doc, doi dintre cei mai vocali dintre Faimoși au sărit direct la bătaie la Survivor România și s-au bruscat în timp ce erau filmați. Gestul nu a fost iertat de realizatorul showului, Daniel Pavel, care i-a pedepsit imediat.

Lunile petrecute în jungla dominicană i-a afectat pe unii dintre concurenții de la Survivir. Pe măsură ce rămân tot mai puțini, relațiile tensionate dintre ei se acutizează, mai ales printre cei care au conflicte mai vechi nerezolvate. Un scandal monstru a izbucnit în această săptămână între  faimoșii Ada și DOC. Cei doi foști prieteni s-au aprins și de la ceartă la bătaie a fost un singur pas, făcut de artist, care și-a împins colega de echipă. Faimoșii au intervenit imediat pentru a aplana conflictul care s-a lăsat și cu vorbe grele și multe beep-uri dar Daniel Pavel nu a putut trece peste gravitatea situației.

Doc nu este la primul scandal, acesta fiind criticat de colegi pentru temperamentul său și pentru faptul că a devenit deranjant. Deși este propus spre eliminare încă o dată, artistul nu depune niciun fel de efort pentru a-și spăla imaginea și a se împăca cu colegii.

Ștefania este cea mai pornită pe comportamentul lui Doc și nu ezită să o spună de fiecare dată când are ocazia: „Tu te-ai trezit, cel care nu are pic de respect, DOC! Nu ai pic de respect, față de noi, ca oameni!”. Cu toate acestea, artistul a preferat să creadă varianta în care „femeile încearcă să și fac de mult timp jocurile”.

În fața acuzațiilor dure făcute de Doc la adresa sa, Ada nu s-a lăsat mai prejos. S-a ridicat în picioare, s-a poziționat în fața colegului său și a spus tot ce are pe suflet: „DOC, oricum sunt mari șanse să pleci. De ce arunci cu ….. în mine? N-am aruncat niciodată în tine! Am stat în același pat!  Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea! Ești în sevraj! Toată lumea vorbește despre asta! Întreabă pe cine a venit de afară! Că toată lumea vorbește că ești în sevraj”, i-a spus Ada lui DOC.

Toate acestea se întâmplau, însă, în timp ce Faimosul se apropia din ce în ce mai mult de Ada. Totodată, el îi adresa și mai multe injurii, ceea ce a făcut ca la un moment dat, tânăra să-l împingă pe colegul său.

Ulterior, Ada, șocată de faptul că DOC a împins-o și el, gest pe care artistul nu l-a recunoscut, a mărturisit că nu-și dorea să se ajungă aici. Cu lacrimi în ochi, Faimoasa a spus că dacă ar fi să plece de la Survivor România, vrea să facă asta împăcată cu toți.

Scandalul, lăsat cu violență fizică, nu a fost trecut cu vederea. În consiliu, Daniel Pavel i-a anunțat pe DOC și Ada că au de ispășit o pedeapsă, iar dacă nu se supun, urmările vor fi mult mai grave.

UPDATE: Ieșirea lui Doc și faptul că a vorbit vulgar și a împins o femeie l-au costat pe artist, publicul acordându-i cele mai puține voturi și trimițându-l acasă la ediția de miercuri seară.

Vizualizări: 2,104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: