A spart o locuinţă din Turceni

  Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Turceni, urmare a cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, au identificat suspectul unui furt din locuinţă. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

În după-amiaza zilei de sâmbătă, la ora 15:45, poliţiştii Poliţiei oraşului Turceni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă de către T.E., din localitate, cu privire la faptul că în perioada 1-4 februarie a.c., persoane necunoscute i-au pătruns în locuinţă,  iar de aici au sustras mai multe bunuri.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Poliţiei oraşului Turceni. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că persoane necunoscute, prin forţarea unei ferestre exterioare, au pătruns locuinţă, iar de aici au sustras o unitate de calculator şi un inel.

Continuă investigaţiile, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este D.C.A., de 22 ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj. S-a constatat că suspectul a pătruns în locuinţa părţii vătămate în noaptea de 1 spre 2 februarie a.c. .

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite părţii vătămate.

Suspectul este cercetat în stare de libertate, poliţiştii întocmind pe numele său dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: