Abatoarele şi carmangeriile, luate la puricat

Inspectorii sanitar-veterinari verifică, în această perioadă, abatoarele, carmangeriile, pieţele agroalimentare şi supermarketurile din Gorj. Controalele vor viza modul de comercializare a cărnii de porc, condiţiile igienico-sanitare, termenul de valabilitate şi calitatea produselor destinate vânzării. „În momentul de faţă avem 10 echipe care vor efectua verificări pe perioada sărbătorilor de iarnă la nivelul pieţelor, supermarketurilor şi magazinelor care comercializează carne şi preparate din carne. De asemenea, se vor avea în vedere şi cele două fabrici de lapte, fabricile de pâine şi unităţile de patiserie şi cofetărie”, a declarat Ion Iliuţă, directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţă Alimentelor Gorj. „Din experienţa anilor trecuţi, ne aşteptăm ca înainte de sărbători să crească numărul reclamaţiilor şi al sesizărilor pe măcelării şi magazine care comercializează carne şi produse din carne”, a mai precizat Ion Iliuţă.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: