Absolvenţii UCB organizează astăzi un marş

Peste 1.500 de studenţi din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” sunt nevoiţi să renunţe la universitatea târgujiană. Un număr de 1776 de studenţi participă în această seară la ,,Zilei absolventului”, eveniment dedicat celor care in acest an vor primi diplomele de licenţiaţi.

Festivitatea va începe la ora 17:30, cu un marş al studenţiei. Purtând tradiţionalele robe, absolvenţii UCB vor pleca de la sediul Facultăţii de Ştiinţe Juridice pentru a ajunge la Complexul Studenţesc Debarcader, de unde îşi vor lua rămas bun de la frumoşii ani de studenţie.

La sărbătoarea absolvenţilor va fi prezentă conducerea Universităţii, precum şi cadrele didactice, studenţi şi invitaţi speciali.  Rectorul Universităţii, Adrian Gorun, va adresa cuvinte de felicitare proaspeţilor absolvenţi şi le va înmâna certificate de absolvire. Seara se va încheia cu o petrecere de zile mari. În acest an, la UCB vor absolvi 1776 de studenţi la zi, ID şi master. Cei mai mulţi, 876, provin de la Facultatea de Ştiinţe Economice, 440 sunt absolvenţi ai Facultăţii de Inginerie, 197 de studenţi termină studiile Facultăţii de Ştiinţe Juridice, alţi 188, Facultatea de Litere şi Ştiinţe Sociale, iar 75, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Universitatea aşteaptă înscrierea altor tineri începând cu data de 13 iulie.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: