ABUZ: Nora lui Gîrjoabă, ridicată cu tot cu maşină de comunitari

Nora sindicalistului Corneliu Gîrjoabă, Ramona Gîrjoabă, a fost „transportată“ cu tot cu maşină la parcarea Transloc, unde sunt duse autoturismele ridicate din oraş. Ea a rămas acolo până a venit o prietenă să-i aducă bani să plătească amenda. Socrul acesteia spune că va face plângere pentru lipsire de libertate şi punerea vieţii în pericol. Nici un reprezentant al Poliţiei Locale nu a putut fi contactat pentru a spune varianta poliţistului care s-a ocupat de acest caz.

Ramona Gârjoabă a avut ieri dimineaţă o altercaţie cu un angajat de la Poliţia Locală Târgu Jiu. A parcat neregulamentar în zona Spitalului 700 şi poliţiştii i-au blocat roţile pentru a ridica maşina. Între timp a venit şi Ramona Gârjoabă căreia poliţistul i-a cerut să plătească 100 de lei amendă, altfel îi va lua maşina şi nu-i dă actele maşinii. Tânăra nu a vrut să plătească pe loc pentru că nu a avut bani, a cerut să-i dea procesul verbal cu amenda, pe care o va achita. Poliţistul a refuzat, insistând să ia şi maşina. Din acest motiv, nora lui Gîrjoabă s-a urcat în maşină. Comunitarii au ridicat maşina, cu tot cu şoferiţă, şi au dus-o la parcarea Transloc.

Corneliu Gârjoabă a acuzat Poliţia Locală de sechestrare de persoane. „Nu se poate aşa ceva. Plătea amenda. Trebuia să-i dea procesul verbal şi plătea. Este pur şi simplu sechestrare de persoane. Cum să iei maşina din moment ce proprietarul era acolo?“, spune supărat Gîrjoabă. Tânăra a rămas la Serviciul de Ridicări Auto ore bune, până a venit o prietenă să-i aducă bani. Gîrjoabă mai spune că nora sa a fost agresată. „Au tras de ea, i-au rupt hainele sau cizma, nu ştiu, trăgeau de ea să iasă din maşină. Le-a spus că nu are bani la ea. În ce ţară trăim? Ei se cred împăraţi? Domnule, a greşit, a parcat neregulamentar, îi dai amendă, o plăteşte în 48 de ore şi gata. Cum să o iei cu tot cu maşină? Efectiv au sechestrat-o, nu aveau voie să plece cu maşina de pe loc, dacă ea se afla în maşină. Până la urmă veni o prietenă şi-i adusă bani, 200 de lei. Îi dădu şi procesul verbal cu 180 de lei amendă. Dar trebuia să-i dea procesul verbal de la început, nu să o transporte ca pe un animal, să-i pună viaţa în pericol. Să o sechestreze practic. Nu aveau voie aşa ceva, agăţată pe platforma aia. Putea să o ducă maşina în ţarcul ala, dar dacă nu era proprietarul acolo. Dar ea ajunsese la maşină. Facem plângere penală. O săltară ca pe un infractor. Strâng bani pentru campania lui Ponta. Vom contesta şi vom face plângere. Este inadmisibil”, a declarat Gârjoabă extrem de supărat.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: