Accident cu doi morţi, produs de un 4x4 de Gorj

Un autoturism 4x4 cu numere de Gorj a intrat pe contrasens noaptea trecută şi a făcut praf o autoutilitară, în accident murind doi bulgari, un altul fiind rănit. Accidentul s-a produs între localităţile Becicherecu Mic şi Biled, din judeţul Timiş, pe DN 6. Microbuzul circula regulamentar pe banda sa de mers, şoferul maşinii de Gorj fiind cel care a intrat pe contrasens. Surse neoficiale susţin că maşina era a sindicatelor miniere.

Doi bulgari au murit şi un al treilea a fost rănit ieri dimineaţă într-un grav accident rutier produs între localităţile timişene Biled şi Becicherecu Mic, în eveniment fiind implicat şi un şofer din Gorj, dacă ne luăm după numerele de înmatriculare ale maşinii pe care acesta o conducea.

Gorjeanul C.R.N., împreună cu o femeie, se întorceau în ţară, după ce fuseseră în străinătate. Trecuseră de punctul de frontieră, iar la un moment dat, maşina de teren cu care cei doi veneau spre Târgu Jiu a intrat pe contrasens izbind în plin un microbuz înmatriculat în Bulgaria. Impactul a fost atât de puternic încât doi dintre pasagerii microbuzului şi-au pierdut viaţa pe loc.

Şoferul din Gorj şi pasagera din dreapta au suferit şi ei răni, fiind transportaţi la spital. Pompierii militari din Timişoara şi echipe de la descarcerare au intervenit pentru a-i scoate pe răniţi şi pe cei decedaţi dintre fiarele contorsionate. Primele informaţii arată că şoferul maşinii de teren ar fi adormit la volan, dar nu este exclusă nici posibilitatea ca acesta să fi fost orbit de faza lungă a unei maşini de pe contrasens şi, astfel, pentru o clipă, el să piardă controlul propriului autoturism.  Accidentul a avut loc într-o zonă în care astfel de evenimente se produc destul de des, pompierii fiind obişnuiţi cu apelurile prin care sunt chemaţi pentru a interveni acolo.

INTERVENŢIE

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să scoată trupurile neînsufleţite dintre fiarele contorsionate. Coada de maşini formată în mijlocul nopţii a măsurat cinci kilometri, timpul de aşteptare al şoferilor fiind de două ore.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: