Accident cu victimă la Scoarţa

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi azi noapte prin apelul de urgenţă 112 de către un participant la trafic, despre faptul că pe DN 66, pe raza comunei Scoarţa, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

L-a faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că T.L., de 35 ani, din comuna Dăneşti, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 în din direcţia Scoarţa în direcţia Târgu-Jiu, pe fondul neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, aici intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de D.V., de 47 ani, din judeţul Vâlcea, cele două autovehicule părăsind partea carosabilă.

În urma impactului, T.L. a suferit leziuni corporale, fiind transportat cu ambulanţa la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: