Accident cu victimă la Teleşti

La data de 10.04.2010, ora 08:51, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe DN 67, în localitatea Teleşti s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care din primele cercetări efectuate a stabilit că o tânără, C.A., de 27 ani, din Tg-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii amintite, din direcţia Teleşti spre Tg-Jiu, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către A.L., de 28 ani, din Tg-Jiu. Urmarea a coliziunii, autoturismul condus de tânără, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un pom. Conducătoarea auto a suferit leziuni uşoare, fiind transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Fiind testată cu aparatul etilotest, tânăra a prezentat o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie ce depăşeşte limita legală.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: