Accident de muncă la Padeş

În data de 11.07.2011, orele 00:30, poliţiştii Postului de Poliţie Padeş au fost sesizaţi de către ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, despre faptul că în parchetul de exploatare a masei lemnoase situat în punctul “Curmezişa”, de pe raza comunei Padeş, s-a produs un accident de muncă, unul dintre angajaţii societăţii, suferind leziuni la nivelul capului.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă formată din poliţişti ai Poliţiei Municipiului Motru şi Postului de Poliţie Padeş, precum şi un inspector al ITM Gorj. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că victima, un bărbat, S.Z., de 44 ani, din oraşul Uricani, judeţul Hunedoara, angajat al societăţii, în timp ce deservea un vehicul tip TAF, destinat lucrărilor forestiere, a derapat şi a ajuns într-o râpă.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Gorj, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial.

În cauză a fost întocmit un dosar penal conform prevederilor  art. 37, punctul 1, din Legea nr.  319/2006 privind securitatea şi sănătatea în muncă.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs acest accident de muncă, iar la finalizarea anchetei, dosarul va fi înaintat unităţii de parchet competente cu propuneri legale.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: