Accident de muncă la UM Sadu

O angajată de la Uzina Mecanică Sadu a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi pe piept după ce a fost surprinsă de un incendiu în secţia de muniţie,  unde aceasta lucra. Conducerea Uzinei Sadu susţine că de vină pentru producerea acestui accident este chiar angajata.

Femeia în vârstă de 42 de ani din Muşeteşti este mama a doi copii. Femeia a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi pe piept şi a fost transportată la un spital din Bucureşti. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de muncă.

Conducerea Uzinei Mecanice Sadu susţine că accidentul s-a produs în urma izbucnirii unui incendiu, iar de vină este chiar victima. „A izbucnit un incendiu, iar o femeie a suferit arsuri. Noi o să facem o anchetă să vedem exact ce s-a întâmplat, dar din primele informaţii, ea nu a respectat ce trebuia. De la femeia care i-a dat primul ajutor am înţeles că ea a intrat acolo unde a izbucnit incendiul şi nu avea voie. Nu avea ce să caute acolo. Trebuia să fie afară. Asta mi-a spus colega ei care i-a stins şi baticul de pe cap, că-i luase foc”, susţine Lori Boian, director UM Sadu

În urmă cu o săptămână o altă femeie a ajuns la spital cu arsuri pe faţă în urma unei explozii şi numai ce s-a întors acasă de la Bucureşti.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: