Accident grav în Târgu Jiu

Un grav accident de circulație a avut loc vineri, aproape de miezul nopții, în zona Parcului Central din Târgu Jiu. Două mașini s-au ciocnit frontal. La fața locului sunt echipaje de la descarcerare. În accident a fost implicată și o mașină de taxi. Din primele informații, taximetristul este rănit.

Potrivit poliției, un taximetru condus de un bărbat de 30 ani din Tg Jiu, în timp ce se deplasa pe B-dul Constantin Brâncuși, a efectuat manevra de întoarcere încălcând marcajul linie dublă continuă, moment în care a fost lovit de un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 22 ani, din aceeași localitate. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul condus regulamentar pe sensul opus, de un tânăr de 18 ani, care la rândul lui a fost proiectat într-un taxi parcat în stație.
În urma evenimentului, șoferul de 30 ani și un tânăr de 19 ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (A.A.)

Galerie foto



Vizualizări: 21,873

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: