Accident în Defileul Jiului: un motociclist a fost rănit! Update: Bărbatul a decedat la spital

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu doar câteva minute, în Defileul Jiului! Din primele informații,  un motociclist a fost grav rănit! Echipaje ale Poliției și Ambulanței au fost mobilizate în zonă. 

Incidentul s-a petrecut într-o curbă în care vizibilitatea este redusă. În momentul de față, traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. 

Update: victima a fost transportată la UPU Petroșani 

Update 19.15: Bărbatul a decedat la spital. 

"Au intervenit echipaje SMURD și ale Ambulanței din Hunedoara (Petroșani) si Gorj. Victima a fost resuscitată și transportată la UPU Petroșani. Acum se intervine medical pentru a o salva", transmite IPJ Hunedoara. 

Motociclistul implicat în acest accident rutier este cetățean ceh.

"La data de 3 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident cu victime pe DN 66 Defileul-Jiului.

În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că pe DN 66 Defileul-Jiului s-a produs o coliziune între o autoutilitară și o motocicletă.

În urma coliziunii, conducătorul motocicletei, un cetățean ceh, de 43 de ani, a fost rănit grav, fiind transportat la o unitate medicală din municipiul Petroșani, județul Hunedoara.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier", a transmis IPJ Gorj.  

Galerie foto







Vizualizări: 1,902

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: