A vrut să se omoare după ce a rămas fără serviciu

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Albeni a luat medicamente pentru că şi-a pierdut locul de muncă. Omul era disperat pentru că este singurul întreţinător de familie. Bărbatul a luat pastilele acum două zile, dar abia ieri şi-au făcut efectul.

Marius Gigan are 38 de ani şi locuieşte împreună cu soţia şi cele două fete minore în Albeni. Bărbatul a lucrat în domeniul construcţiilor la o firmă din Târgu-Jiu. El susţine că în ultima perioadă nu-şi mai primea salariu la timp şi în cele din urmă a fost dat afară. Acesta a fost copleşit de problemele financiare. „Am lucrat în construcţii, iar când venea ziua de salariu patronul era de negăsit sau zicea că nu are bani. Lucram câte zece ore pe zi la negru. Acum am rămas fără serviciu şi nu am bani nu ştiu ce să fac. Am două fete, soţia nu are serviciu şi am problemele financiare”.

Bărbatul le-a povestit medicilor că acum două zile a luat mai multe pastile, iar apoi a plecat în pădure unde a fost găsit ieri în jurul prânzului de soţia lui care a chemat imediat ambulanţa. „Am luat pastile pe la 12 şi apoi am plecat înspre pădure. M-a găsit nevasta că se ţine ca un scai după mine şi m-a adus la spital”. Când îşi va reveni complet va pleca acasă.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: