Accident între mopediști. Trei victime!

Trei tineri au ajuns la spital, după ce două mopede s-au lovit frontal sâmbătă noaptea în comuna Stănești. Una dintre victime, un tânăr de 28 de ani este în stare critică, susțin medicii. Nenorocirea s-a produs din cauza neatenției unui mopedist, care a pătruns pe contrasens.

 

 

La miezul nopții, un tânăr de 21 de ani din Stănești a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un alt moped, care se deplasa regulamentar. În urma impactului, pe lângă șoferul neatent, au ajuns la spital și alte două persoane, un bărbat de 28 de ani din Stănești și o tânără de 22 de ani din Scoarța. Imediat, la fața locului s-au deplasat echipele de la ambulanță, care au preluat victimele și le-au transferat la Spitalul de Urgență Târgu Jiu. Starea a doi dintre ei, tânărul de 21 de ani și femeia aflată pe celălalt moped, este stabilă. Mai grav este însă șoferul de 28 de ani,care se zbate între viață și moarte. “Au fost aduse trei persoane, victime ale unui accident. Aceștia au suferit o serie de traumatisme, urmând a li se efectua investigațiile medicale, pentru a stabili cu exactitate dacă au suferit leziuni interne. Doi dintre ei sunt stabili hemodinamic, mai grav este un al treilea pentru care depunem tot efortul”, a declarat Alina Bumbaru, medic UPU.

Aflați la fața locului, martorii povestesc faptul că accidentul s-a produs pe fondul vitezei “Avea acul blocat la 180 de kilometri/h, dar nu cred că putea avea viteza asta. E prea mult pentru un moped. Cred că așa l-a cumpărat, cu acul blocat. Eram în spatele lor. I-am văzut farul și dintr-o dată nu l-am mai văzut”, a declarat unul dintre martori. Polițiștii continuă cercetările.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: