Accident la Sadu

La data de 13.02.2011, orele 17:43, pe DN 66 Bumbeşti-Jiu a fost înregistrat un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că şoferul unui autoturism,  U.N., de 41 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, în timp ce circula pe DN 66 din direcţia Petroşani în direcţia Tg-Jiu, la km 103+650 m, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu parapetul de protecţie de pe marginea drumului.

În urma impactului, pasagerul dreapta-faţă, A.I., de 57 ani, din comuna Schela, judeţul Gorj, a suferit leziuni corporale fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Tg-Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: