Accident mortal de muncă la CE Turceni

Complexul Energetic Turceni a înregistrat ieri încă un eveniment nedorit pe anul acesta, un salariat al său pierzându-şi viaţa după ce a căzut în gol de la o înălţime de 16 metri.

Ion Ilina avea 42 de ani şi lucra ca lăcătuş în cadrul formaţiei „confecţii metalice”, fiind salariat al unităţii de vreo 20 de ani. Experienţa nu i-a fost însă de mare folos atunci când acesta şi-a pierdut echilibrul de pe o balustradă, un accident similar, soldat tot cu moartea unei persoane prin cădere în gol având loc la termocentrală cu circa două luni în urmă. Bărbatul este din Brăneşti şi în momentul producerii nenorocirii era alături de un alt coleg, care a suferit însă un şoc, având nevoie de îngrijiri medicale, mai ales că este o persoană cardiacă. Acesta a fost transportat la spitalul din Turceni, unde a rămas sub supravegherea medicilor până aseară.

ANCHETĂ

Moartea lui Ilina este anchetată acum de inspectori ai ITM şi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, legiştii urmând să stabilească azi cauzele care au determinat evenimentul de ieri.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: