Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Accident soldat cu trei victime

Sâmbătă, 30.04.2011, orele 15:05, pe DN 67 D, în localitatea componentă Bârseşti din municipiul Tg-Jiu, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu 3 victime.

 Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii rutieri, a rezultat P.N, 63 ani, din Tg-Jiu, în timp ce conducea autoturismul proprietatea personală, pe DN 67 D, din direcţia Leleşti în direcţia Tg-Jiu, pe fondul oboselii, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune autoturismul condus regulamentar din sens opus de B.C., de29 ani, din Tg-Jiu.

În urma coliziuni dintre cele două vehicule, B.C. a suferit leziuni grave, iar P.N. şi un minor de 10 ani, pasager în autoturismul condus de către B.C., au fost accidentaţi uşor.

Cele trei victime au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: