Accidentată pe trecerea de pietoni

O tânără de 17 ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu după ce a fost lovită de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni. Minora prezintă multiple traumatisme, dar din fericire acestea nu-i pun în pericol viaţa. „Am primit o pacientă în vârstă de 17 ani care a fost accidentată de un autoturism pe trecerea de pietoni. Prezinte multiple traumatisme şi lovituri dar care nu sunt vitale”, a declarat Ramona Oprea, medic UPU.

Mama fetei nu înţelege cum a fost accidentată minora pentru că era cu un grup mai mare şi crede că cel mai probabil şoferul avea viteză. „Şoferul sigur a avut viteză că dacă ar fi mers regulamentar ar fi putut s-o evite şi nici nu spărgea parbrizul în halul ăla. Nu înţeleg cum a lovit-o pentru că ea era cu un grup de prieteni şi numai ea a avut de suferit”.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat imediat la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Cel mai probabil şoferul va rămâne fără permis de conducere şi pe numele acestuia va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

(A.F.)

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: