Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Portar vâlcean, luat în comă de pe stadionul din Rovinari

Portarul unei echipe din Vâlcea este în comă profundă după ce s-a prăbuşit pe terenul de sport de la Rovinari, unde se disputa partida Apă Craiova pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Alexandru Cruceru, portarul echipei Posada Perişani, campioana judeţului Vâlcea, a fost internat în Târgu Jiu, iar ieri a fost transportat cu un elicopter SMURD la Bucureşti. Medicii sunt rezervaţi.

Alexandru Cruceru a căzut pe teren în finalul meciului, mai precis în prelungiri, în minutul 120. Partida a fost întreruptă pentru 20 de minute, perioadă în care fotbalistul a primit îngrijiri medicale, scrie liga2.ro. Cruceru a fost trimis la spitalul din Tg. Jiu, unde seara şi-a revenit, dar ieri a intrat din nou în comă şi a fost transportat la Spitalul nr. 9 din Bucureşti. "Era ultimul minut al prelungirilor şi i-am spus să urce în atac, dar mi-a zis că nu mai poate şi imediat l-am văzut prăbuşindu-se. Am fugit imediat spre el şi i-am acordat îngrijiri, l-am întors cu faţa în jos, să nu îşi înghită limba. El este credincios, ţine post miercurea şi vinerea, nu a mâncat şi de la căldură a făcut hipoglicemie şi i-a venit rău. Sperăm să îşi revină şi să fie bine", a spus antrenorul vâlcenilor, Costel Gaiţă. Portarul s-a simţit rău pe durata celor două reprize de prelungiri, din cauza căldurii excesive şi a oboselii acumulate, însă a încercat să continue meciul. Medicii de la Târgu Jiu au fost rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire existând o leziune la nivelul creierului.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: