Accidentaţi în timp ce-şi reparau căruţa

O maşină a intrat într-o căruţă pe raza localităţii Bălăneşti. În urma impactului o persoană în vârstă de 81 de ani din localitate a fost rănită grav, iar patru persoane au fost rănite. Cei cinci au fost loviţi în timp ce efectuau lucrări de reparaţie la căruţa ce staţiona neregulamentar şi nu era semnalizată corespunzător. Conducătorul autoturismului, în vârstă de 24  de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, s-a constatat că purta centura de siguranţă, iar în autoturism nu au fost identificate aparate de detectare a undelor radar. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Victimele se află la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

(A.A.)

ALTE STIRI PE SCURT

În arest pentru un cazan de ţuică

Doi tineri din Schela şi Bumbeşti Jiu au ajuns în arestul poliţiei după ce au furat un cazan de ţuică. Autorii de 23, respectiv 26 ani au intrat sâmbătă noaptea în curtea unui localnic din Schela, de unde au sustras un cazan de cupru cu o capacitate de 60 litri şi cilindrul de la bazinul de răcire aferent cazanului, în valoare totală de aproximativ 1.500 lei. Cele două persoane au fost reţinute pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat şi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

(A.A.)

La furat de materiale feroase

S-au ales cu dosar penal pentru că au furat materiale feroase dintr-o societate comercială de extragere a cărbunelui. Este vorba despre două persoane din comuna Mătăsari, de 50 şi 42 de ani, care sustrăseseră patru traverse metalice de tronson din perimetrul societăţii comerciale cu punct de lucru în localitate, pentru a le vinde.  Prejudiciul creat, în valoare de 600 lei a fost recuperat în totalitate şi predat unităţii păgubite. Furtul a fost sesizat de şeful de obiectiv al societăţii comerciale, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii de furt calificat.

(A.A.)

A părăsit locul accidentului

A rănit o persoană în timpul unei depăşiri, după care a părăsit locul accidentului. Un tânăr de 29 de ani din comuna Bălăneşti a avariat mai multe autoturisme în timp ce efectua o depăşire pe strada Luncilor din direcţia str. Calea Severinului către str. Victoriei şi a rănit uşor o conducătoare auto, ce a fost transportată la spital. Făptaşul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, revenind ulterior pentru cercetări. În consecinţă s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea  locului faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

(A.A.)

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: