Accidente în Târgu Jiu

La data de 09.02.2011, orele 15:55, poliţiştii Biroului Rutier Tg-Jiu au fost sesizaţi despre faptul că pe str. Victoria a avut loc un accident de circulaţie cu victime. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constat că şoferul unui autoturism, T.D., de 38 ani, din comuna Turcineşti, nu a acordat prioritate de trecere unei femei, S.M., de 62 ani, din comuna Dăneşti, care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii prin loc permis, semnalizat corespunzător cu marcaj şi indicator. Victima a fost accidentată uşor, fiind transportată  la Spitalul Tudor Vladimirescu din Tg-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La aceeaşi dată, orele 17:35, pe str. Calea Severinului din municipiul Tg-Jiu, jud. Gorj, s-a produs un alt accident de circulaţie soldat cu victime. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat că B.I.C., de 31 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, în timp ce se afla în autoturism, a deschis portiera stânga-faţă, fără a se asigura corespunzător. În momentul în care a deschis portiera l-a acroşat pe S.V., de 46 ani, din localitatea Băleşti, ce se deplasa din direcţia Tg-Jiu în direcţia Băleşti, pe bicicleta personală. Victima a fost transportată la Spitalul din Tg-Jiu, Secţia UPU, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs cele două accidente de circulaţie.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: