Accidente rutiere

În data de  17.10.2010, orele 12:29, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bengeşti-Ciocadia au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe DN 67 a avut loc un accident de circulaţie.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci care a stabilit că S. Jean, de 46 ani, din Tg. Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bengeşti-Ciocadia, Km 109+100, din direcţia Rm. Vîlcea în direcţia Tg. Jiu, într-o curbă  uşoară la dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed şi a pătruns pe contrasens. Aici a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă  regulamentar din sens opus de către M. Ion, de 45 ani, din oraşul Novaci, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a fiicei sale, în vârstă de 6 ani, pasageră în autoturism. Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean din Tg. Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto S. Jean a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

♦ La aceeaşi dată, orele 18:16, Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe DN 66 Bumbeşti-Jiu, în apropierea localităţii Lainici, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că P. Gheorghe, de 56 ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Petroşani-Bumbeşti-Jiu, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de carosabil umed, iar într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a acroşat autoturismul condus regulamentar din sens opus de către O. Alin, de 33 ani din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui O. Alin şi a trei pasageri din autoturismul condus de către acesta.

Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Petroşani în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs accidentele de circulaţie.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: