Începe Slowride Transalpina Fest. Ce nume a primit Baia de Fier

Marele eveniment așteptat de motocicliștii și rockerii din toată țara începe vineri, 14 iulie. Slowride Transalpina Fest este cel mai mare festival moto organizat pe „Drumul Regelui”. Timp de trei zile, pe scena amplasată în fața Peșterii Muierilor vor concerta cele mai iubite trupe ale rock-ului românesc: Trooper, Altar, Bucovina, ZOB, Alex and The Fat Penguins și mulți alții. Cei de la SlowRiders RC au poposit încă de acum câteva zile la Baia de Fier, pentru a face pregătirile necesare. Au montat terasele și mesele, și au amenajat și scena. Au adus o mașină tunată, cu țevi de mitralieră şi au făcut și un filmuleț cu pregătirile, pe care l-au postat pe Facebook.
La locul petrecerii a fost amenajat un stand de tatuaje, cu articole și accesorii din piele, echipamente și multe produse moto. Baia de Fier va deveni cu acest prilej „Baia de Heavy Metal”, au spus, în glumă, cei de la SlowRiders. „Slowride Transalpina Fest, Baia de Fier, județul Gorj. Sau Baia de Heavy Metal, cum bine spun prietenii de la Bucovina!”, au scris, pe Facebook, organizatorii evenimentului.

Slowride Transalpina Fest aduce și o premieră. În cadrul paradei moto organizate sâmbătă, 15 iulie, pe Transalpina va fi format cel mai mare tricolor din motociclete.

Galerie foto


Vizualizări: 4,753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: