Accidentul de la Ciuperceni, provocat de un fost ziarist. A decedat la spital!

A fost declanşat planul roşu de intervenţie sâmbătă după-amiază la nivelul autorităţilor judeţene după ce mai multe persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe drumul naţional ce face legătura între municipiile Târgu Jiu şi Motru.

Accidentul s-a produs la Ciuperceni, după ce un autoturism condus de un şofer de 81 de ani a intrat pe contrasens şi a izbit în plin un microbuz care venea spre Târgu Jiu şi în care se aflau mai mulţi pasageri. Șoferul microbuzului a precizat că nu a mai avut cum să evite impactul, fiindu-i imposibil să iasă de pe traiectoria maşinii care venea de pe contrasens spre el.

"Era destul de slăbit"

Șoferul care a intrat pe contrasens este Dorel Corcoveanu, un fost jurnalist de dinainte de 1989 la fosta „Gazeta Gorjului”, un cunoscut al acestuia declarându-ne că bărbatul era destul de slăbit şi, cel mai probabil, şi afectat de căldura puternică din timpul zilei. „L-am văzut de dimineaţă când făcea piaţa şi chiar i-am spus că la vârsta lui ar fi bine să nu mai urce la volan, mai ales că e deja foarte cald afară şi el era destul de slăbit. Mi-a spus că urma să ajungă în Corcova, la Mehedinţi, localitatea sa natală, şi probabil acum când a făcut accidentul plecase într-acolo. Îmi pare nespus de rău să aflu că s-a întâmplat o astfel de nenorocire”, ne-a precizat prietenul fostului jurnalist. Dorel Corcoveanu a făcut un stop cardio-respirator în timp ce se afla la volan, după impactul cu microbuzul de pe contrasens el rămânând încarcerat. Mai multe echipaje de descarcerare, de la SMURD şi Ambulanţă, au mers de la Târgu Jiu şi Motru spre locul accidentului. Echipajele medicale au reuşit să îl stabilizeze pe şoferul octogenar şi să îl transporte la spital. Ulterior, Corcoveanu a decedat la spital.

La nivelul ISU Gorj a fost declanşat codul roşu de intervenţie, iniţial ştiindu-se că sunt zece persoane rănite în microbuzul lovit de maşina de pe contrasens. În cele din urmă, cinci persoane au fost transportate spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, cu răni uşoare. Ceilalţi au refuzat să fie preluaţi de ambulanţe şi au preferat să rămână la locul accidentului în vederea găsirii unei maşini cu care să îşi continue deplasarea până la destinaţie.

Galerie foto


Vizualizări: 10,121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: