Persoană decedată în Jiu. A murit la serviciu

Sfârșit cumplit pentru un angajat de 49 de ani al hidrocentralei existente pe Jiu în zona Pieței Centrale din municipiu. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit vineri după-amiază plutind în apa ce este evacuată din baraj, în zona târgului săptămânal de păsări, nimeni neștiind de când se află cadavrul acolo sau în ce împrejurări a ajuns. Cert este că familia lui Emil Andrei, din Runcu, anunțase de dimineață autoritățile și colegii de serviciu că acesta nu a mai ajuns acasă.

Nici muncitorul care trebuia să îl schimbe pe acesta din tură în cursul nopții de joi spre vineri nu a mai avut pe cine să înlocuiască, alertând superiorii despre dispariția respectivă. Primele informații arată că soția și colegii au vorbit cu Andrei la telefon joi seara în jurul orelor 21.00.

Vineri, în jurul orelor 17.00, pompierii au fost chemați să intervină pentru a scoate din apă trupul unui bărbat a cărui identitate nu era inițial cunoscută. „S-a intervenit la fața locului cu două bărci pneumatice, o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Cu ajutorul uneia dintre bărci a fost scoasă persoana în cauză și predată Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Persoana nu mai era în viață, neprezentând nici un fel de semne vitale”, a menționat Robert Popescu, din cadrul ISU Gorj. De lipsa semnelor vitale s-a convins imediat și medicul de la Ambulanță.

Dr. Maria Boncea a menționat că bărbatul era decedat de ore bune. „Rigiditatea se instalează după 4 ore, iar persoana era deja în rigiditate și era foarte rece. Am constatat că era decedat fără să distrugem probe sau să alterăm poziția cadavrului, pentru a nu-i încurca pe criminaliști”, a menționat medicul.

La fața locului au venit și criminaliștii, care au deschis un dosar penal în cadrul căruia încearcă să afle ce s-a întâmplat. Despre soarta barajistului se interesează și inspectorii de muncă, reprezentanții ITM Gorj făcând verificări la fața locului și discutând cu colegii bărbatului decedat pentru a încerca să afle cum ar fi putut să cadă acesta de la zeci de metri înălțime în apa Jiului.

Vizualizări: 9,802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: