ACS  Viitorul Târgu Jiu, victorie în amicalul cu Luceafărul Oradea

ACS Viitorul Târgu Jiu a susţinut miercuri cel de-al doilea meci amical din perioada de iarnă, învingând echipa căreia i-a luat locul din Liga 2, Luceafărul Oradea. Cele două formaţii se pregătesc pe aceeaşi bază sportivă Luceafărul, de la Sânmartin, acolo unde s-a disputat şi meciul amical.

ACS Viitorul s-a impus şi în cel de-al doilea meci amical din această iarnă, scor 2-0 cu Luceafărul Oradea, echipă care s-a reunit în această săptămână, şi care se antrenează pe aceeaşi bază sportivă de la Sânmartin, unde s-a reunit şi s-a pregătit şi ACS Viitorul.

În vacanţa de iarnă Luceafărul Oradea a schimbat antrenorul principal, locul gorjeanului Dragoş Militaru fiind luat de fostul secund al celor de la ACS Viitorul, Ciprian Dianu. Cei de la Oradea ar fi trebuit să se reunească de mai mult timp, dar vechiul program fusese făcut de fostul antrenor, iar noul tehnician a schimbat programul ţinând seama și de faptul că la Baza Luceafărul din Sânmartin și pregătește si Viitorul Târgu Jiu, cealaltă echipă susținută de omul de afaceri Nicolae Sarcină, iar în prezent ar fi mai greu pentru două echipe să se pregătească pe un teren mocirlos, a informat bihon.ro.

Lotul cu care cei de la Luceafărul Oradea au terminat pe locul 3 turul de campionat în Liga 3, Seria 5, a suferit modificări importante în această iarnă. Primii trei marcatori ai echipei, George Paraschiv, Paul Mitrică și Mircea Manole au plecat de la echipă, primi doi chiar la adversarul din acest amical, ACS Viitorul.

Meciul amical, disputat pe terenul principal de la Sânmartin, a fost câștigat cu scorul 2-0 (1-0) de Viitorul prin golurile marcate de Băciuț și Paraschiv, acesta din urmă fiind chiar fostul golgheter al „luceferilor”.

Antrenorul Cristian Lupuț a mizat la acest meci pe jucătorii Bodea – Chelariu, Oros, Toma, Dragu, Negrean, Chiorean, P. Mitrică, Băciuț, V. Rusu, Bădăuță. În partea a doua a ameciului au mai jucat: Moga, Trip,  Yabre, Misăraș, Ciul, Parnău, Prejmerean, Gârbiță, Cioiu, Paraschiv și Buia. S-au antrenat separat, pe un teren de antrenament şi jucătorii  V. Pop, Băican, Preoteasa și Core, iar Dunca a fost învoit la acest meci.

Acesta a fost cel de-al doilea meci amical pentru ACS Viitorul care a anunţat că duminică va pleca în cantonament la Side, în Turcia.

Vizualizări: 432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: