Simona Halep: „Mă doare să pierd în felul ăsta. N-am fost curajoasă”

Simona Halep şi-a recunoscut greșelile și și-a făcut o promisiune după ce a fost eliminată în semifinale la Australian Open 2020. Halep a pierdut în faţa ibericei Garbine Muguruza, scor 6-7 (8), 5-7 iar finala de la Melbourne se va juca între Sofia Kenin şi Garbine Muguruza.

 Simona Halep a vorbit despre cauzele eșecului din semifinala de la Australian Open cu Garbine Muguruza și și-a recunoscut greșelile și a promis că data viitoare când va mai avea minge de set va risca totul.

„A fost foarte cald azi. M-a afectat la finalul primului set. Soarele a fost foarte puternic. Nu mi-a plăcut prea mult să joc în această vreme. Mi-ar fi plăcut să fie tras acoperișul, dar regulamentul e regulament. A fost mai dificil într-o asemenea căldură, fiindcă nu au fost zile consecutive cu temperaturi ridicate și nu mai eram obișnuită. Mă doare să pierd în felul ăsta, în mod clar. Mă doare, trebuie să o recunosc. Dar viața merge mai departe. Cred că aș fi putut să fiu mai curajoasă la punctele importante. Poate am fost prea defensivă și nu am putut să domin meciul. Ea a servit excelent în momentele importante. Nu am returnat foarte bine în acest meci. Am făcut un meci bun amândouă, dar în punctele importante ea a fost mai curajoasă”, a declarat Simona Halep.

Simona susține că e gata să treacă peste acest eșec și să meargă mai departe: „Nu voi face o dramă din această înfrângere, fiindcă e semifinală de Grand Slam, dar e clar că doare. În momentele decisive, nu am avut mintea limpede ca să fac ceea ce trebuia să fac. Voi învăța din acest meci și, în mod sigur, data viitoare când voi avea minge de set, îmi voi asuma! Cred că Garbine poate câștiga turneul. Ea poate fi numărul 1 mondial, poate câștiga turnee importante, e o mare campioană”.

Finala de la Australian Open se joacă între Sofia Kenin și Garbine Muguruza.

Vizualizări: 521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: