Craiova, încurajată de fani zgomotoşi la Târgu Jiu

Universitatea Craiova s-a calificat din nou, după trei ani, în finala Cupei României de mult aşteptata revedere cu fanii alb-albaştri care vor avea acces pe stadion la finală. Şi la meciul din semifinala de la Târgu Jiu oltenii din Liga 1 au avut parte de suporteri zgomotoşi însă aceştia au scandat din afara arenei de la Târgu Jiu.

ACS Viitorul Târgu Jiu și Universitatea Craiova au remizat în returul semifinalei Cupei României, scor 2-2 la Târgu Jiu, după ce în tur, pe ”Ion Oblemenco”, trupa din Bănie se impusese cu 3-0. Chiar dacă meciul s-a jucat fără spectatori oltenii din Bănie au avut parte de încurajări din afara stadionului din Târgu Jiu. Un grup de fani s-a strâns în faţa Stadionului Municipal şi a încurajat echipa, fiind destul de uşor de auzit de pe teren dată fiind structura extrem de aerisită a stadionului. Grupul de fani veniţi în preajma stadionului erau de prin toate părţile Olteniei şi chiar din Ardeal. Pe lângă încurajări aceştia au sancţionat şi ieşirea din lupta pentru titlu cu mesajul postat la tribuna a doua: „Cupa rămâne doar o simplă consolare, campionatul s-a dovedit, iar, un vis prea mare!”

Universitatea as jucat cu această ocazie, în premieră, pe noua arenă a oraşului lui Brâncuşi, una lipsită de viaţă, în absenţa fanilor, dar şi a unor meciuri de prim eşalon, de care a avut parte vechiul Stadion Municipal pentru mai mult de zece ani cât timp Pandurii a evoluat în Liga 1.

Galerie foto


Vizualizări: 781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: