CSM Târgu Jiu joacă tare, a treia victorie consecutivă

Echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu a ajuns la a treia victorie consecutivă în Grupa Valoare 4. În ultimul meci disputat vineri  CSM Târgu Jiu s-a impus în faţa HC Sportiv Cîtu Timişoara, scor 33-17.

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu şi-a trecut în cont a treia victorie consecutivă din cadrul Turneului Semifinal. Tinerele handbaliste de la Târgu Jiu s-au impus cu 33-17 în faţa echipei HC Sportiv Cîtu Timişoara.

Echipa pregătită de Andrei Enache are un parcurs excelent până în acest moment la Turneul Semifinal. Gorjencele şi-au mai trecut în cont o victorie, a treia consecutivă la acest turneu şi sunt la un pas de calificarea la turneul final, ceea ce ar reprezenta o premieră şi o performanţă extraordinară pentru echipa de junioare 3. CSM Târgu Jiu a dominat clar meciul cu formaţia HC Sportiv Cîtu Timişoara şi în niciun moment nu s-a pus problema echipei învingătoare. Elevele lui Andrei Enache au câştigat toate cele trei reprize ale meciului, scor 14-7, 10-3 şi 9-7.

Anterior, echipa de handbal junioare 3 a CSM Târgu-Jiu a înregistrat, joi, cea de-a doua victorie din cadrul turneului care are loc la Târgu Jiu. Formaţia pregătită de Andrei Enache a trecut de CSM Slatina, scor 25-21.  În prima etapă a turneului elevele antrenate de Andrei Enache s-au impus de o manieră categorică în fața băimărencelor de la CS Marta.

După disputarea meciurilor din etapa a treia, CSM Târgu Jiu rămâne liderul Grupei Valoare 4 şi este tot mai aproape de o calificare la Turneul Final.

Vizualizări: 667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: