ACS Viitorul a remizat cu Ripensia Timişoara

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a reuşit să se impună în meciul disputat în deplasare, la Timişoara, cu Ripensia. Antrenorul Cristian Lupuţ şi-a dus din nou echipa să se pregătească la Sânmartin cu o săptămână înaintea jocului pentru a nu mai face o deplasare lungă şi în speranţa unei victorii, dar scorul final a fost egal, 0-0.

Ripensia Timişoara şi  ACS Viitorul Târgu Jiu au terminat egalitate, scor 0-0, meciul din ultima etapă a turului din Liga 2. Jocul desfăşurat pe arena timişoreană Electrica a fost unul plictisitor pentru cei circa 200 de spectatori prezenţi în tribune, cu foarte puţine faze de poartă şi ocazii.

A fost o primă repriză cu foarte puţine ocazii, în care cei care au ajuns la poartă, Bădăuţă şi Voinea, nu au reuşit să îi pună în încurcătură pe portarii adversarelor. În minutul 34, s-a spart monotonia, după ce Chera a fost faultat în careu de Dunca. Golgheter al timişorenilor, Voinea nu a executat prea puternic, iar Anca-Trip a respins, astfel că, inclusiv cu penalty, tot nu s-a putut marca. Până la pauză, portarul echipei lui Cristian Lupuţ a mai avut două intervenţii la o fază cu lovitură liberă bătută de Neagu şi reluare moale cu capul a lui Monea.

Potrarul gazdelor, Dobre, a avut un meci liniştit ambele reprize, nefiind deranjat de adversari. Repriza secundă a fost în aceeaşi notă, chiar dacă s-au mai făcut schimbări ce, teoretic, puteau să mai dinamizeze meciul. Voinea, golgheterul Ligii 2, a avut o evoluţie ştearsă şi nu a reuşit să pună în pericol poarta oaspeţilor. Nici cartonaşul roşu dictat nu a fost pentru evenimente petrecute în teren, ci pentru că secundul Ripensiei, Iulian Muntean, ar fi tras de timp la un aut.

Nici introducerea lui Zaluschi nu a putut aduce vreun gol şi, cu atât mai mult, introducerea lui Staicu, ieşit total din formă de când a venit la Ripensia, chiar sub comanda antrenorului alături de care a obţinut cele mai importante realizări ale sale ca jucător.

După acest rezultat, ACS Viitorul şi Ripensia au câte 23 de puncte. Echipa lui Lupuţ este pe locul 12, graţie unui golaveraj mai bun, iar bănăţenii sunt pe 13. Etapa viitoare, prima din retur, ACS Viitorul va avea joc programat tot în deplasare, în Ilfov, unde va juca cu Sportul Snagov, penultima din clasamentul Ligii 2.

Ripensia Timişoara - ACS Viitorul Târgu Jiu 0-0

Stadion: Electrica (Timişoara - Timiş);

Ripensia: Şt. Dobre - Monea, Hecsko, Apro (cpt.), C. Toma - C. Tudor (M. Staicu 80), Stoi - Golda (Al. Popovici 52), Al. Neagu (Zaluschi 70), Chera - Alb. Voinea. Rezerve neutilizate: Păduraru - I. Gavrilă, Burdeţ, Tînc. Antrenor: Alexandru Pelici.

ACS Viitorul: Anca-Trip - Dunca, Yabre (Misăraş 80), Oros (cpt.), Al. Băican - Cioiu (Buia 64), Chiorean, Prejmerean, Gîrbiţă - Bădăuţă (Vas. Pop 46), Astafei.  Rezerve neutilizate: M. Petrişor - Negrean, Andr. Dragu, Chelariu. Antrenor: Cristian Lupuţ.

Arbitru: Sorin Costreie (Buftea - Ilfov); Asistenţi: Gabriel Ion Catană (Târgovişte) şi Răzvan Mihai Dobre (Şotânga - Dâmboviţa); Rezervă: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni - Alba);

Observatori: Dan Monea (Aiud) şi Antonie Burtea (Reşiţa).

Vizualizări: 346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: