Deplasare dificilă pentru Gilortul, la Pâncota

Gilortul Târgu Cărbuneşti va întâlni vineri, la Pâncota, formația arădeană Șoimii Lipova, meciul fiind programat cu începere de la ora 14:00. Echipa lui Mario Găman vine după a doua victorie a sezonului şi pare în creştere de formă pe final de tur, aşa că gorjenii merg optimişti la Arad.

Adversarul din judeţul Arad a promovat în Liga a III-a în urmă cu doi ani, iar în prezent,  are 22 de puncte şi ocupă ultima treaptă a podiumului. Dacă pe teren propriu echipa din Cărbuneşti a reuşit victorii cu CSC Ghiroda și Naţional Sebiș şi a remizat cu echipe bune precum Flacăra Horezu şi Progresul Pecica, din deplasare Gilortul nu a adus puncte dar speră să rezolve această problemă în ultima deplasare a turului.

Aceasta este ultima șansă pentru elevii lui Mario Găman să se întoarcă cu puncte din deplasare în acest tur de campionat. Echipa a început să se exprime bine pe teren şi speranţe sunt într-un joc bun şi la Arad.

La Gilortul, revin în primul unsprezece jucătorii suspendați, Avramescu și Cîrstoiu, jucători exponențiali care vor da consistenţă şi siguranță jocului, staff-ul tehnic urmând să adopte un alt sistem de joc fața de cel utilizat în partida de sâmbătă cu Național Sebiș.

Jocul de vineri va fi arbitrat la centru de către Dragoş Lunca din Cluj-Napoca, ajutat la cele două linii de Vlăduţ Gaşpar (Tg. Mureş) şi Roxana Mazilu (Cluj-Napoca). Observatori din partea FRF au fost delegaţi Sorin Ciotlăuş (Deva) şi Florin Mierea (Timișoara).

La fel ca şi la primul tur al alegerilor prezidenţiale, toate meciurile din Liga 3 se vor disputa vineri, 22 noiembrie, cu începere de la ora 14:00.

Vizualizări: 751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: