Remiză albă pentru Pandurii, cu Concordia Chiajna

Pandurii Târgu Jiu a făcut un progres în ceea ce priveşte jocul, dar şi rezultatul, la meciul de pe teren propriu cu Concordia Chiajna. Gorjenii au remizat pe Municipalul din Târgu Jiu, scor 0-0, într-un meci în care au folosit titular un junior de 17 ani al clubului, Horaţiu Peia.

Nici Pandurii nu a reuşit o victorie în cel de-al doilea meci disputat pe teren propriu, pe noul stadion târgujian,  după ce săptămâna trecută și ACS Viitorul Târgu Jiu înregistrase tot o remiză pe același stadion. Dar, echipa fanion a gorjenilor a făcut un mic progres, pentru că nu a mai pierdut la scor cum se întâmplase în ultimele trei etape. Ba chiar a smuls un punct unei echipe  mai bine cotate şi mai experimentate, cum este Concordia Chiajna, formaţie cu mulţi jucători de Liga 1 în lot.

Un alt progres a fost la capitolul spectatori, numărul celor aflați în tribune apropiindu-se de 800, mulţi dintre aceştia intraţi gratis, după ce s-a închis casa de bilete, semn că mai mulţi oameni au dorit să vină la meci, dar preţurile de 15 şi 25 de lei i-au descurajat.

Şi prezenţa a aproximativ 50 de suporteri din galeria "Regiment Târgu Jiu" a mai animat atmosfera destul de sumbră, la ora începerii jocului fiind şi foarte frig la Târgu Jiu.

Scorul final al joculu a fost 0-0, iar fazele de poartă spectaculoase au cam lipsit de ambele părţi. Doar Rasoveanu, Takahashi şi Partick Popescu au şutat către poarta celor de la Chiajna, dar fără nici un rezultat pe tabelă.

Singurul remarcat, atât pentru joc, dar şi pentru ambiţie şi determinare a fost tânărul junior Horaţiu Peia, care a debutat cu această ocazie la Pandurii, la doar 17 ani, fiind titular. Antrenorul Călin Cojocaru a apelat în ultimele zile la mai mulţi juniori de la centrul de copii si juniori al clubului pentru a pregăti acest meci, şi pe unii dintre ei i-a şi luat în lot după ce a renunţat la  trei dintre mai vechii componenţi ai lotului, pe motive de indisciplină. Alături de Peia, care a debutat fiind titular la acest meci, pe bancă s-au mai aflat încă doi juniori de 17 ani, Cornicioiu şi Cuţitoiu.

Pandurii a încheiat astfel turul acestui sezon cu doar opt puncte în clasament, unde se află tot pe ultima poziţie.

PANDURII TÂRGU JIU - CONCORDIA CHIAJNA 0-0

Stadion: Municipal (Târgu Jiu - Gorj); Spectaori 800

Pandurii: Mihai Cotolan - P. Chiş, Oiţă (cpt.), D. Ciobanu, Vasilescu - Peia, Trancă, Takahashi, Rasoveanu - Şendroiu, P. Popescu

Rezerve: Al. Opriţa - Lu Yuefeng, Robert Bratu, Corniciou, Nic. Cotolan, D. Unguru, Cuţitoiu. Antrenor: Călin Cojocaru.

Concordia: Greab - Dumitraş, Al. Albu (cpt.), Stănică, Fota - Rob. Ivan, L. Ion, Hamzaoui - Eug. Nica, Bari, C. Neagu.

Rezerve: Al. Costache - Vl. Olteanu, Vl. Georgescu, Paliu, Obedeanu, Ciucureanu, I. Păun. Antrenor: Erik Lincar.

Arbitru: Robert Avram (Piteşti); Asistenţi: Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea) şi George Turcu (Bucureşti); Rezervă: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); Observatori: Marian Deaconu (Ploieşti) şi Horaţiu Stănescu (Craiova).

Vizualizări: 2,094

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: