ACS Viitorul, învinsă acasă de nou-promovata CSC Dumbrăvița

Debutul în noul sezon de Liga 2 pentru ACS Viitorul Târgu Jiu nu a fost cel aşteptat de echipa pregătită de Florin Stîngă. Deși avea aspiratii de play-off și era considerată favorită să câștige primul meci din noul sezon de Liga 2, ACS Viitorul a pierdut, surprinzător, meciul cu nou-promovata CSC Dumbrăvița, scor 0-1, în meciul disputat pe Stadionul  Municipal din Târgu Jiu.

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut primul meci oficial cu Florin Stîngă antrenor, chiar la debutul campionatului, cu o nou-promovată.

Timișenii au marcat singurul gol al partidei de la Târgu Jiu în minutul 24, din penalty, prin Răzvan Ghinescu, după ce Petre Simion a fost faultat în careu de Denis Brînzan. Per ansamblu, meciul a fost unul anost, cu puține faze clare de poartă. La finalul partidei, antrenorul Florin Stângă, a pus eșecul și pe seama căldurii infernale de la ora jocului și consideră că victoria bănățenilor este nemeritată. ”Am făcut una sau două greșeli pe fază defensivă, am încasat un gol foarte simplu, apoi nu am mai avut puterea să înscriem. Suferim pe fază ofensivă, dar am știut de la început acest lucru. Trebuie să muncim mai mult și să reglăm și acest lucru. E greu să alergi 90 de minute pe o asemenea căldură. Sunt convins că dacă am fi avut avantaj, altcumva s-ar fi desfășurat jocul”, a spus Stîngă după meci.

Înaintea acestei partide antrenorul Stîngă era foarte optimist în ceea ce priveşte şansele echipei sale la o victorie, considerând că ACS Viitorul Târgu Jiu este favorită să câştige cele trei puncte.

Vizualizări: 401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: