CSM Târgu Jiu a încheiat turneul de la Zalău cu o înfrângere

CSM Târgu Jiu a încheiat turneul de pregătire de la Zalău cu o înfrângere. În ultima partidă disputată sâmbătă, 6 august, echipa din Târgu Jiu a pierdut în faţa unguroaicelor de la Bekescsaba NKSE. Echipa din prima ligă a Ungariei s-a impus cu 35-29, după ce la pauză tabela indica egalitate, scor 16-16.

După o prima zi grea, cu două confruntări cu adversari de calibru din Liga Florilor, CSM Târgu Jiu a avut parte şi in meciul trei de un adversar redutabil, de această dată din campionatul Ungariei. În ciuda eşecului, pentru echipa pregătită de Liviu Andrieş a fost un nou test util. „Prima parte a confruntării cu echipa maghiară a fost una echilibrată, cele două combatante au intrat la vestiare la egalitate, scor 16-16. După pauză, echipa din Ungaria a fost ceva mai inspirată şi a avut un final mai bun, reuşind să se impună cu 35-29”, a informat csmtargujiu.ro.

În cele trei meciuri din cadrul turneului, Liviu Andrieş a rulat tot lotul avut la dispoziţie. Au lipsit Sabine Klimek, Vanessa Predescu şi Cristina Popovic.

Vizualizări: 219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: