Victorie pentru Gilortul în amicalul cu FCU Craiova 2

Gilortul Târgu Cărbuneşti a jucat în acest week-end cu echipa a doua a celor de la FCU Craiova, amicalul încheindu-se cu scorul de 3-2, după ce la pauză scorul a fost 1-1.

Gilortul Târgu Cărbuneşti s-a impus la limită în fața formației FCU Craiova 2 în amicalul disputat în acest week-end. La primul meci de pregătire antrenorul Alex Stoica a rulat aproape întreg lotul de jucători aflat în pregătire, a informat clubul gorjean. „Partida a fost dominată teritorial de echipa noastră, iar în prima parte băieții noștri au ratat câteva ocazii importante de gol. Golurile Gilortului au venit după o combinație spectaculoasă Avramescu – Ciutică, respectiv în urma unor acțiuni individuale ale lui Gîlcescu și Cornicioiu, iar reușitele oaspeților au avut drept cauză erori ale defensivei noastre la două dintre puținele ocazii de poartă ale craiovenilor”, au precizat cei de la Gilortul. Au marcat în acest amical Ciutică (26’), Gîlcescu (50’) şi Cornicioiu (53’) pentru Gilortul şi Duță (32’) şi Ciucă (78’) pentru craioveni.

Următorul meci de pregătire al echipei gorjene va avea loc miercuri, 10 august, începând cu ora 18:00, pe Stadionul Cristinel Răducan, împotriva formației Jiul Rovinari.

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: