Încă un fost pandur la secţia de fotbal a CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a reuşit să aducă într-o săptămână cinci antrenori pentru secţia de fotbal a clubului primăriei. Adrian Popescu este ultimul fost pandur prezentat oficial ca antrenor la secţia de fotbal a CSM, alături de Sorin Vintilescu, Mario Găman, Bobi Staicu şi Alin Poenaru, toţi foşti jucători sau antrenori la clubul Pandurii Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu a ajuns la un acord cu antrenorul  Adrian Popescu, pentru a antrena în cadrul secției de copii și juniori de la CSM Târgu Jiu. Fostul mijlocaș al Pandurilor, Adrian Popescu, care activează ca antrenor la nivel juvenil din 2011, se va ocupa de grupele de juniori 2010 și 2013 ale clubului gorjean, a anunţat csmtargujiu.ro.

Deși doljean la origini, din Filiași, Adrian Popescu a slujit destinele sportului-rege din Gorj la Târgu Jiu și Motru, fiind si o perioada la UTA Arad, dar apogeul carierei sale a fost la Târgu Jiu, la Pandurii, în Liga 1. În perioada petrecută în prima ligă a României a fost unul dintre titularii incontestabili ai echipei. După retragerea din activitatea de fotbalist, Adi Popescu a trecut pe bancă, în postura de antrenor de copii și juniori. Din 2011 a activat la Centrul de Copii și Juniori Pandurii Târgu Jiu, iar din 2019 și până în prezent la clubul privat Atomic Lions Târgu Jiu. Din vara acestui an, Adrian Popescu este antrenor cu acte în regulă la secția de fotbal a CSM Târgu Jiu.

Astfel, Adi Popescu devine al cincilea fost pandur care se va ocupa de pregătirea copiilor de la CSM Târgu Jiu, club care porneşte la drum în acest an cu noua secţie de fotbal. Pe lângă antrenorii formaţi la Pandurii Târgu Jiu, CSM Târgu Jiu beneficiază şi de infrastructura creată de clubul de fotbal de tradiţie al oraşului Târgu Jiu, respectiv terenul sintetic dar şi cel de antrenament dar şi cel de joc din stadion, toate acestea fiind amenajate de clubul Pandurii.

Vizualizări: 1,308

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: