ACS Viitorul se deplasează la Slatina în etapa a 4-a

Ultima etapă a turului play-off-ului Ligii 2 se desfășoară pe durata a doua zile, iar Corvinul joacă în deschidere, cu toate că e singura care joacă și în Cupa României. Etapa a 4-a din play-out se va juca tot la matineu iar ACS Viitorul Târgu Jiu va juca la Slatina.

Etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 2, ultima a turului va fi a doua din acest sezon care se va desfășura pe durata a două zile, la fel ca etapa a 3-a, una intermediară. În rest, celelalte trei au avut cele trei jocuri ale lor programate pe durata a cel puțin trei zile.

În schimb, în play-out, unde echipele se pregătesc de etapa a 4-a, meciurile continuă să fie programate doar sâmbăta, de la ora 11:00.

Ultima etapă a turului play-off-ului Ligii 2 debutează sâmbătă, de la ora 12:30, la Hunedoara, unde Corvinul întâlnește CS Mioveni.  Duminică vor avea loc două jocuri. De la ora 11:00, la Cisnăde, se joacă CSC Șelimbăr – Unirea Slobozia, meci între primele două clasate, iar de la ora 13:30, la Buzău, se întâlnesc Gloria și FK Miercurea Ciuc, echipe între care se pare că se va da lupta pentru ocuparea celui de-al doilea loc direct promovabil.

În play-out, meciurile din etapa a 4-a se vor juca toate sâmbătă, de la ora 11:00, în aceeași zi și la aceeași oră ca în precedentele trei runde, iar niciun meci nu va fi televizat de deținătorii de drepturi TV ai competiției.

În Grupa A se joacă la Piatra Neamț, Mioveni și Clinceni, cu CFC Argeș, respectiv Metaloglobus gazde, iar CSC Dumbrăvița stă, în timp ce în Grupa B se joacă la Buftea, cu CS Tunari gazdă, Slatina și Târgoviște, iar Progresul Spartac va sta.

În Grupa A, rămâne de aflat situația echipelor CSC Dumbrăvița și Unirea Dej, iar în Grupa B, a echipelor CSM Slatina și CS Tunari. În rest, celelalte echipe și-au asigurat matematic menținerea în Liga 2 și pentru următorul sezon, în timp ce CSM Alexandria și Progresul Spartac sunt matematic retrogradate în Liga 3.

Program etapa 5 play-off Liga 2, sezon 2023-2024:

sâmbătă, 20 aprilie 2024, ora 12:30

Corvinul Hunedoara – CS Mioveni – DigiSport, PrimaSport

duminică, 21 aprilie 2024, ora 11:00

CSC Şelimbăr – Unirea Slobozia – DigiSport, PrimaSport

luni, 21 aprilie 2024, ora 13:30

Gloria Buzău – FK Miercurea Ciuc – DigiSport, PrimaSport

Program etapa 4 play-out Liga 2, sezon 2023-2024:

GRUPA A

sâmbătă, 20 aprilie 2024, ora 11:00

Ceahlăul Piatra Neamţ – CSM Alexandria

Campionii FC Argeş – CSM Reșița

Metaloglobus Bucureşti – Unirea Dej

CSC Dumbrăviţa stă.

GRUPA B

sâmbătă, 20 aprilie 2024, ora 11:00

CS Tunari – Concordia Chiajna

CSM Slatina – ACS Viitorul Târgu Jiu

Chindia Târgovişte – Steaua

Progresul Spartac stă.

Vizualizări: 324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: